Kuglegrill = Weber

Når man siger kuglegrill, så siger man indirekte Weber grill. Selvom der findes andre udemærkede mærker af kuglegrill, så er Weber bare vores foretrukne.

Når man køber en Webergrill, så skal du sætte dig grundigt ind i hvilke behov du har for der findes en mængde forskellige modeller med forskellige konfigurationer. Men mit råd er at du ikke skal købe den for billigt. Hellere købe en lidt dyrere model, for her følger der en masse dejligt tilbehør med, som man måske ikke mener man har behov for nu, men jo mere man bruger sin grill jo mere opdager man hvor smart de ekstra ting der følger med er. Og disse ting koster selvfølgeligt mere hvis du skal tilkøbe dem senere. Sådan er det jo. 

En god all round model er Weber One-Touch Premium+ 57 cm sort. Den tilfredsstiller langt de fleste brugere. Du kan købe Weber One-Touch Premium her  

Det jeg vil fremhæve er:

  • Kulbakker, så man let kan organisere kullene. Det er også lettere når man skal tænde grillen op og gerne vil genbruge kullene, at de ligger i to bakker, som man lige kan vippe over i grill starteren.
  • Termometret er bare rigtigt rart at have. Så ved man hvor varmt der er inde i grillen. Ellers er det jo ligesom at grille i blinde.
  • Lågholdereren gør at man kan vippe låget bagover, når man skal arbejde ved grillen, så har du begge hænder fri. 

Weber

 

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk