Tomatsalat
 

Tomatsalat

Klassisk tomatsalat med agurk, rødløg og en simpel dressing af olivenolie. Serveres til f.eks. fisk, frikadeller eller steg.

Fakta om retten
Antal:
4
Tilberedning :
10 min.
Arbejdstid:
10 min.
Pris:
16 kr.
Energi i retten:
382 kcal.
Udstyr:
Skærebræt, god kokkekniv
Sæson:
Jan-dec.
 
Ingredienser:
  • 5 tomater
  • 1 agurk
  • 1 rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • Evt. purløg
Trin 1: Lav salaten

Skær tomaterne i både og hak rødløget. Agurken skæres i kvarte og blandes i en skål med tomater og rødløg. Bland olivenolie med salt og peber. Hæld dressingen over salaten, vend rundt og lad det stå ca. 15 min. inden servering. Drys evt. med hakket purløg.

  • Skriv en kommentar

Har du prøvet denne opskrift? så er du meget velkommen til at vurdere den på en skala fra 1-5 stjerner

  • Sunddag.dk
{$post/@nodeName}

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk