Salat med spidskål, æble og rosiner
 

Salat med spidskål, æble og rosiner

Saftig og sprød salat med spidskål, æbler og rosiner. Et oplagt alternativ den klassiske råkost med gulerødder og således perfekt tilbehør til frikadeller og rødspættefiletter.

Fakta om retten
Antal:
4 personer
Tilberedning :
30 min
Arbejdstid:
15 min
Pris:
14 kr.
Energi i retten:
196 kcal.
Sæson:
Maj-Nov
Tilbehør:

Frikadeller. Fisk.

 
Ingredienser:
  • ½ spidskål (ca. 175 g)
  • 1 æble
  • ½ økologisk citron
  • 2 spsk rosiner
  • Salt
  • Evt. 1 tsk græskarkerner
Trin 1: Spidskålssalat

Skyl spidskålen (og halver den). Skær kålen i kvarte og snit den så fint du kan. Hæld det i en skål, tilsæt salt svarende til ca. 5 vrid med en saltkværn og vend rundt. Skyl æblet og fjern kernehuset. Snit æblet, så du ender med æblestykker på størrelse med mandelsplinter. Riv skallen af citronen og tilsæt den sammen med citronsaft, æblesplinter og rosiner. Vend godt rundt i salaten og lad den stå i ca. 15 min inden servering.

  • Skriv en kommentar

Har du prøvet denne opskrift? så er du meget velkommen til at vurdere den på en skala fra 1-5 stjerner

  • Sunddag.dk
{$post/@nodeName}

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk