Rødkålssalat
 

Rødkålssalat

En alternativ rødkålssalat til julemiddagen med en dejlig duft af kanel. Den kan forberedes dagen i forvejen, og den smager stadig fantastisk dagen derpå.

Fakta om retten
Antal:
4 pers.
Tilberedning :
20 min
Arbejdstid:
20 min.
Pris:
Ca. 20 kr.
Energi i retten:
623 kcal.
Udstyr:
Skærebræt, god kokkekniv
Sæson:
Sep.-jan
Tilbehør:
 
Ingredienser:
  • 200 g frisk rødkål
  • 2 appelsiner
  • 50 g valnødder
  • Saften fra ½ citron
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber
Trin 1: Marinade

Rør citronsaft, olivenolie, kanel, salt og peber sammen i en skål for sig.

Trin 2: Salaten

Snit rødkålen fint og hæld marinaden over. Rødkål og marinade må gerne stå en halv til en hel dag i køleskabet inden servering. Skræl appelsinerne og skær dem i mindre stykker (evt. fileter, hvis det skal være rigtig fint). Halver valnødderne og vend halvdelen af dem i rødkålen sammen med appelsinen. Drys med resten af valnødderne.

  • Skriv en kommentar

Har du prøvet denne opskrift? så er du meget velkommen til at vurdere den på en skala fra 1-5 stjerner

  • Sunddag.dk
{$post/@nodeName}

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk