Rødfisk med pseudo-ratatouille
 

Rødfisk med pseudo-ratatouille

På en travl dag er hurtig sund mad en mangelvare, men her er en af dem. Husk at retten ikke bliver bedre end kvaliteten af de råvarer du køber...

Fakta om retten
Antal:
2 pers.
Tilberedning :
15 min
Arbejdstid:
15 min.
Pris:
16 + "fisk" kr.
Energi i retten:
755 kcal.
Udstyr:
2 pander, skærebræt, kokkekniv
Sæson:
Aug-apr
 
Ingredienser:
  • 1 squash
  • 1 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ tsk tørret dild
  • Salt og peber
  • 2 spsk olie
  • 2 tomater
  • ½ citron
  • ca. 400 g rødfisk
  • ½ tsk citronpeber
  • ½ tsk salt
Trin 1: Klargør grøntsagerne

Skær squashen i ca. 7mm tykke skiver og peberfrugten i strimler. Rødløg, citron og tomater skæres i både, men citronen og tomaterne skal ikke på panden. Smør fisken med olie og krydr med citronpeber og salt.

Trin 2: Og så skal der svitses...

Varm panderne op. Giv fisken 2 min. på hver side og lad den stege færdig under et evt. grydelåg eller et stykke sølvpapir, så den ikke så nemt bliver tør. På den anden panden svitses løget i 1 min. Tilsæt krydderierne undervejs, og svits dernæst squash og peberfrugter i 1 min hver. Grøntsagerne skal stadig have bid, så pas på ikke at give dem for meget.

  • Skriv en kommentar

Har du prøvet denne opskrift? så er du meget velkommen til at vurdere den på en skala fra 1-5 stjerner

  • Sunddag.dk
{$post/@nodeName}

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk