Røde fiskefrikadeller
 

Røde fiskefrikadeller

Paprikaens sødme står godt til ingefærens skarpe smag i disse nemme og billige fiskefrikadeller. Efter min mening fås den bedste fiskefars hos fiskehandleren og det til den fornuftige pris af ca. 25kr. pr. halvkilo.

Fakta om retten
Antal:
4 pers.
Tilberedning :
30 min
Arbejdstid:
30 min
Pris:
Ca. 30 kr.
Energi i retten:
798 kcal.
Udstyr:
Slipletpande, rivejern
Sæson:
Jan-dec.
Tilbehør:

Pseudo-ratatouille, råkost, nye kartofler

 
Ingredienser:
  • 500g fiskefars
  • 1 løg
  • 2 cm ingefær
  • ½ rød peberfrugt
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 2 spsk hørfrø
  • 2 spsk olivenolie
Trin 1: Rør farsen

Pil løget, skræl ingefæren og riv dem fint. Skyl peberfrugten og hak den fint. Kom det hele i en skål sammen med de øvrige ingredienser og 1 spsk af olien. Olien mindsker risikoen for,at firkadellerne brænder fast på panden. Rør farsen godt og lad den gerne hvile ½ time i køleskabet, hvis du har tid.

Trin 2: Steg frikadellerne

Hæld den sidste spsk olie på panden og varm panden op. Form frikadellerne med en ske, sæt dem på panden og steg dem gyldne. Tricket i at stege frikadeller er at skrue ned så snart alle frikadellerne er på panden. Når frikadellerne så skal vendes, skruer man kortvarigt op for panden igen.

  • Skriv en kommentar

Har du prøvet denne opskrift? så er du meget velkommen til at vurdere den på en skala fra 1-5 stjerner

  • Sunddag.dk
{$post/@nodeName}

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk