Karrywok
 

Karrywok

Fantatisk, nem og billig karrywok. Server med ris drysset med karry og tilsæt eventuelt kylling i tern eller strimler. Der kan bruges mange andre grøntsager i retten, hvilket gør den ideel til et måltid efter princippet om at tømme køleskabet.

Fakta om retten
Antal:
4 pers.
Tilberedning :
30 min.
Arbejdstid:
30 min.
Pris:
17 kr.
Energi i retten:
408 kcal.
Udstyr:
(Sauter)pande m. låg eller tilsvarende, skærebræt, god kokkekniv
Sæson:
Jan-dec.
Tilbehør:

Ris

 
Ingredienser:
  • 1 porre
  • ½ broccoli (ca. 250g)
  • 4-5 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 10 g smør
  • 2 tsk karry
  • 1 cm frisk fintrevet ingefær
  • 4 dl vand, kokosmælk eller mælk
  • Salt og peber
Trin 1: Klargør grøntsagerne

Rengør porren og skær den i skiver på skrå. Skyl broccolien og del den i små buketter. Broccolistokken skæres i skiver. Skræl gulerødderne og skær dem ud i små stave. Skyl peberfrugten og skær den i strimler.

Trin 2: Lav karrywok'en

Smelt smørret i panden og svits karryen heri. Svits porren i ca. 2 min. Tilsæt gulerødderne og broccolistokken og svits i ca. 5 min. Der skal stadig være godt bid i dem. Tilsæt peberfrugten og ingefæren og svits i ca. 1 min. Tilsæt væsken og bring retten i kog. Tilsæt broccolibuketterne, læg låget på gryden og lad det koge i 2 min. Smag til med salt og peber og server retten med ris.

  • Skriv en kommentar

Har du prøvet denne opskrift? så er du meget velkommen til at vurdere den på en skala fra 1-5 stjerner

  • Sunddag.dk
{$post/@nodeName}

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk