Frikadeller med rødbeder
 

Frikadeller med rødbeder

Med deres karakteristiske farve sætter rødbeder deres helt eget præg på en klassisk frikadelle. Hvis du har en saftpresser så prøv at tilsætte ½ dl rødbedesaft.

Fakta om retten
Antal:
4 pers.
Tilberedning :
60 min.
Arbejdstid:
30 min.
Pris:
28 kr.
Energi i retten:
1190 kcal.
Sæson:
Aug-apr
Tilbehør:

Nye kartfoler, gulerodsråkost, ratatouille

 
Ingredienser:
  • 1 løg
  • 500 g svinekød
  • 1 æg
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 2 rødbeder
  • 3 spsk havregryn
Trin 1: Farsen

Pil og riv løget eller skær det i  mindre stykker og blend det med en stabblender. Skræl rødbederne og skær dem i meget små tern. Put alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen. Lad farsen hvile mindst 30 min. i køleskabet.

Trin 2: Frikadellerne

Form frikadellerne i håndfladen med en ske, og steg dem gyldne i lidt fedtstof på en pande.

  • Skriv en kommentar

Har du prøvet denne opskrift? så er du meget velkommen til at vurdere den på en skala fra 1-5 stjerner

  • Sunddag.dk
{$post/@nodeName}

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk