Trin 1: Mariner i dry rub og steg
Tænd ovnen på 200° og beklæd den dybe bradepande med bagepapir. Bland alle de tørrede stødte krydderier sammen i en dyb tallerken (dry rub). Vend hver eneste stykke kyllingebryst heri, således at der er krydderi på begge sidder. Læg stykkerne i bradepanden. Steg kyllingebrysterne i ovnen ved 200° i 20-30 min alt efter tykkelsen. Brug et stegetermometer. Temperaturen skal være 83°.
Trin 2: Anvendelsesmuligheder
- Frokost: Skær dem i tynde skiver, frys dem ned i mindre portioner og benyt dem som pålæg på madpakker eller i salater.
- En travl dag: Frys dem hele og server dem med salat.
- Til fest: Server dem straks (halver dem, hvis de er for store).
Trin 3: Gem bouillonen
Gem kyllingebouillonen (evt. i fryseren). Hvis bagepapiret ikke er i stykker, kan man med lidt forsigtighed løfte bouillonen op ved at samle papirets hjørner og hælde den i en bøtte placeret i køkkenvasken for en sikkerhedsskyld. Ellers må man hælde fra bradepanden Den krydrede bouillion kan bruges i supper, sovs eller wok-retter. Brug det hele på en gang.