Dampet broccoli
 

Dampet broccoli

Billedet snyder ikke... broccoli er virkelig så grønt og her er opskriften på en lyndampet og sprød udgave, der nænsomt bevarer broccoliens vitaminer og mineraler.

Fakta om retten
Antal:
4 pers.
Tilberedning :
5 min.
Arbejdstid:
5 min.
Pris:
5-8 kr.
Energi i retten:
170 kcal.
Udstyr:
Urtekniv, gryde
Sæson:
Jun-Okt.
 
Ingredienser:
  • 500 g broccoli
  • vand
Trin 1: Klargør broccolien

Del broccolien i små buketter. Broccolistokken kan også bruges, så skær den ca. 0,5 cm tykke skiver.

Trin 2: Damp broccolien

Hæld ca. 2 cm vand i bunden af en gryde og bring vandet i kog. Hæld broccolien i og lad det dampe 2-3 min. Smag på broccolien allerede efter 2 min for sikre dig at den stadig er sprød.

  • Skriv en kommentar

Har du prøvet denne opskrift? så er du meget velkommen til at vurdere den på en skala fra 1-5 stjerner

5 stjerner på 1 anmeldelse

  • Sunddag.dk
{$post/@nodeName}

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk