Chiliorange and
 

Chiliorange and

Et par nemme grillede andebryster krydret med appelsinens sødme og chiliens kraft. En dejlig ret til alle årstider.

Fakta om retten
Antal:
4 pers.
Tilberedning :
1 time
Arbejdstid:
15 min.
Pris:
Ca. 70 kr.
Energi i retten:
1026 kcal.
Udstyr:
Skærebræt, kniv, grill
Sæson:
Jan-Dec.
Tilbehør:

Nye kartofler med grøn solsikkepesto

 
Ingredienser:
  • 2 andebryster a 300 g
  • 1 tsk tørret chili
  • Saft af 1 appelsin
  • 1 spsk olie
  • ½  tsk salt
  • Salt og peber
Trin 1: Mariner andebrysterne om morgenen

Rids ruder i andebrysterne med en skarp kniv som vist på billedet. Der må gerne ridses lidt ned i kødet så krydderierne kan komme derind. Gnid andebrysterne med salt og chili. Læg dem i en plasticpose eller skål og hæld appelsinsaften over. Andebrysterne marinerer i køleskabet resten af dagen. Vend dem gerne undervejs.

Trin 2: Tilberedning

Tag andebrysterne op og gnid fedtsiden med salt og peber. Grill andebrysterne i ca. 15 min ved 250 ºC. Herefter pakkes andebrysterne ind i sølvpapir og et viskestykke, hvor de hviler ca. 20 min.

  • Skriv en kommentar

Har du prøvet denne opskrift? så er du meget velkommen til at vurdere den på en skala fra 1-5 stjerner

  • Sunddag.dk
{$post/@nodeName}

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk