Trin 1: Aftenen før - Mariner kyllingen i karrypasta
Skyl chilierne, skræl ingefæren og fjern skallen fra hvidløget. Skær det i mindre stykker og put det i en foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser eller brug en stavblender. Blend til du har en fin karrypasta. Skær kyllingen i stykker på 2×2 cm. Put kyllingen i en plastikpose sammen med karrypastaen og sørg for, at marinaden bliver fordelt mellem al kyllingen. Posen lægges i køleskabet til næste dag. Brug en poselukker, hvis du har det.
Trin 2: Dagen efter - Chicken tikka masala
Pil løgene og skær dem i både. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skyl peberfrugterne, halver, fjern kernerne og skær dem i store tern. Svits løgene, gulerødder og peberfrugter ved lav varme. Tilsæt dåsetomaterne, og lad det simre sammen i 10 min. Tilsæt kyllingen og det marinade, der måtte gemme sig i posen. Lad det koge ca. 15 min, til kylligen er næsten nok. Imens kylligen koger, skylles broccoli og blomkål. Del dem i små buketter. Stokken fra broccolien skæres i tynde skiver. Tilsæt soyafløde. Tilsæt broccoliskiverne og vend rundt. Tilsæt broccoli og blomkål, og vend rundt. Efter ca. 1 min er broccoli og blomkålen færdige. De skal stadig have bid.
Tips
Spar tid i ulvetimen og klargør grøntsagerne aftenen før. Lad løgene få en tætsluttende boks for sig selv.