Avocadodip
 

Avocadodip

En cremet, let krydret dip til chili con carne, chips, knækbrød, grissini eller som det cremede element i sandwich og burgere. Værsgo og spis.

Fakta om retten
Antal:
4 personer
Tilberedning :
1 t 15 min
Arbejdstid:
15 min
Pris:
25 kr.
Energi i retten:
575 kcal.
Sæson:
Jan-dec
Tilbehør:

Chili con carne. Knækbrød. Grinsini. Sandwich. Burger.

 
Ingredienser:
  • 3 modne avocadoer (Hass)
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk spidskommen
  • ½ tsk korriander
  • ½ tsk tørret chili
  • Peber
  • 2 tomater
  • ½ rødløg
Trin 1: Dip

Halvér avocadoerne og fjern stenene. Brug en ske til at løfte kødet fri af skallen. Put avocadokøddet i en skål og mos det med en gaffel. Tilsæt citronsaft og krydderier, og rør godt rundt. Halver tomaterne og fjern blomsten. Fjern og kassér "tomatindmaden" med en ske. Hak tomatkøddet fint med en skarp kniv. Pil og hak løget. Begge dele røres i avocadoblandingen. Lad avocadodippen stå i ca. 1 time inden servering.

  • Skriv en kommentar

Har du prøvet denne opskrift? så er du meget velkommen til at vurdere den på en skala fra 1-5 stjerner

  • Sunddag.dk
{$post/@nodeName}

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk