Æggewraps
 

Æggewraps

Inspirationen til disse er æggewraps er kommet fra USA's tunge morgenbord. De er nemme at lave, smager fantastisk, mætter længe og der er masser af variationsmuligheder. En portion giver 500kcal, men du kan skrue antallet af kalorier ned ved at udelade bønnerne og erstattet æggene med en tilsvarende mængde æggehvider. Så er kalorieindholdet nede på 350-400 kcal per portion.

Fakta om retten
Antal:
2 pers
Tilberedning :
15 min.
Arbejdstid:
15 min.
Pris:
24 kr.
Energi i retten:
987 kcal.
Udstyr:
Mikrobølgeovn
Sæson:
Jan-Dec.
 
Ingredienser:
  • 2 tortilla wrap med kerner
  • 3 æg
  • 2 spsk vand
  • 1 porre
  • 7 cherrytomater
  • 5 g smør til stegning
  • Salt og peber
  • Evt. 50 g kogte sorte bønner
Trin 1: Fyld

Slå æggene ud i en skål, tilsæt vand og pisk dem hurtigt sammen med en gaffel eller et piskeris. Skær top og bund af porren. Halver den på langs og skyl bladene fri for jord. Snit porren fint. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Smelt smørret på en pande og svits porren til den er faldet sammen og har en smuk grøn farve. Tilsæt tomater, salt, peber og evt. bønner. Svits 1 min og tilsæt så æggemassen. Brug en palet til at skubbe massen rundt på panden, indtil æggemassen er stivnet.

Trin 2: Æggewraps

Læg tortillaerne ovenpå hinanden på en tallerken. Giv dem 1 min i mirkobølgeovnen. Læg halvdelen af fyldet i en stribe ovenpå en tortilla, rul den sammen, vend den rundt, så den ligger på samlingen og skær den over i et snit på skrå. Læg den ene æggewrap ovenpå den anden og retten er klar til servering.

  • Skriv en kommentar

Har du prøvet denne opskrift? så er du meget velkommen til at vurdere den på en skala fra 1-5 stjerner

  • Sunddag.dk
{$post/@nodeName}

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk