Seneste opskrifter

Bagt æblekage

02. oktober 2010

Bagt æblekage

Ren guf på en kold dag. Sæt den i ovnen og gå en tur imens.

Læs mere

Grillet cuvettesteg

02. oktober 2010

Grillet cuvettesteg

Cuvettesteg med en fedtkant så sprød som flæskesvær... Haps.... Opskriften kan også bruges til culottesteg.

Læs mere

Sunddagsfritter

02. oktober 2010

Sunddagsfritter

Spar på kalorierne, spar på pengene og få flere vitaminer og mineraler ved at lave dine fritter selv! Sammenligner vi med friturestegtefritter indeholder de ca. 350kcal/100g mod denne rets 70kcal/100g. Og hvor vil du ellers finde 1,5kg fri...

Læs mere

Tomatsuppe med grønt

26. september 2010

Tomatsuppe med grønt

Tomatsuppe er en klassiker og der findes i utrolig mange udgaver. Grøntsagerne i denne tomatsuppe giver en dejlig smag til suppen som rundes af af den søde paprika. Server evt. groft brød til.

Læs mere

1||2||3||4||5||6||7||8
Next

Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt.  Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer.  I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.

Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.

Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside.  Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk