Seneste opskrifter

Enebærkrydrede andebryster

14. november 2010

Enebærkrydrede andebryster

Fantastisk, nem, hurtig og velsmagende and, der kan tilberedes både på grillen og i ovnen, til f.eks. Mortens aften og/eller Juleaften. Server retten med en ikke for kraftig rødvin. Vær opmærksom på at kalorieindholdet stiger meget, hvis m...

Læs mere

Æggekage med grønt

11. november 2010

Æggekage med grønt

Æggekage er en nem, hurtig og klassisk frokostanretning, men den kan også bruges som hovedret. Grøntsagerne i æggekagen får den til at fylde godt i maven, og der kan bruges mange andre grøntsager i æggekagen, hvilket gør den ideel til et m...

Læs mere

Barbeque-kalkun

07. november 2010

Barbeque-kalkun

Barbeque-marinaden giver et godt modspil til kalkunens lyse kød og milde smag. Kalkunkød indeholder meget lidt fedt og det kan derfor nemt blive tørt ved tilberedning. Det er dog ikke tilfældet i denne opskrift.

Læs mere

Tomatsalat

04. november 2010

Tomatsalat

Klassisk tomatsalat med agurk, rødløg og en simpel dressing af olivenolie. Serveres til f.eks. fisk, frikadeller eller steg.

Læs mere

Gulerodskage

18. oktober 2010

Gulerodskage

Dejlig gulerodskage, hvis krydderier får hele huset til at dufte fantastisk.

Læs mere

Kartoffel-Porresuppe

17. oktober 2010

Kartoffel-
Porresuppe

Suppe er bare et efterårs- og vinterhit. Det varmer i en kold tid til ingen penge. Her har du en helt klassisk kartoffel-porresuppe.

Læs mere

Rødfisk med pseudo-ratatouille

08. oktober 2010

Rødfisk med pseudo-ratatouille

På en travl dag er hurtig sund mad en mangelvare, men her er en af dem. Husk at retten ikke bliver bedre end kvaliteten af de råvarer du køber...

Læs mere

Chocolate chipcookies

03. oktober 2010

Chocolate chip
cookies

Knasende sprøde chokoladesmåkager med en blødere midte og små bomber af god mørk chokolade gemt i dejen. Perfekte til kaffen.

Læs mere

Tranebærboller

03. oktober 2010

Tranebærboller

Hvis man er lige så lidt fan af hvide boller som forfatteren, men har en fødselsdagsfest lige om hjørnet, er her en rigtig god løsning. Bollerne er næsten hvide; solsikkekernerne giver en knasende fornemmelse, og tranebærene bidrager med e...

Læs mere

Grovflütes

03. oktober 2010

Grovflütes

Det er altid dejlig at have hjemmebagte flütes i fryseren. Brug dem til madpakken som sandwich med f.eks. salat og laks, eller server dem til en klar suppe.

Læs mere

1||2||3||4||5||6||7||8

Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt.  Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer.  I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.

Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.

Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside.  Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk