Seneste opskrifter

Risotto med squash og ærter

14. december 2010

Risotto med squash og ærter

Risotto er en italiensk risret, der ofte serveres som forret eller tilbehør. Risene koges i bouillon og evt. lidt hvidvin. Denne risotto er en cremet og forårsgrøn udgave med en mild ostesmag.

Læs mere

Ungarsk gullashsuppe

11. december 2010

Ungarsk gullashsuppe

Ungarsk gullashsuppe er en langtidssimret ret fuld af kraft og smag fra oksekødet, laurbærbladene, sellerien og paprikaen. Retten skal simre længe, men der skal du jo ikke lave noget. Så lad duften fra den simrende suppen brede sig i hjemm...

Læs mere

Lynstegt vintergrønt med kylling

08. december 2010

Lynstegt vintergrønt med kylling

Hurtig, nem og velsmagende vinterret som afslutning på en travl dag. Timian og rosmarin er fantastisk til de lynstegte grønsager, mens honningen og citronen bringer sødme og friskhed ind i retten.

Læs mere

Græskarrugbrød

29. november 2010

Græskarrugbrød

Dette rugbrød med hørfrø, solsikkekerner, rugkerner og græskarkerner er en af sunddags absolutte favoritter. Rugbrødet kan fryses, så bag gerne flere på en gang.

Læs mere

Røde fiskefrikadeller

27. november 2010

Røde fiskefrikadeller

Paprikaens sødme står godt til ingefærens skarpe smag i disse nemme og billige fiskefrikadeller. Efter min mening fås den bedste fiskefars hos fiskehandleren og det til den fornuftige pris af ca. 25kr. pr. halvkilo.

Læs mere

Karrywok

24. november 2010

Karrywok

Fantatisk, nem og billig karrywok. Server med ris drysset med karry og tilsæt eventuelt kylling i tern eller strimler. Der kan bruges mange andre grøntsager i retten, hvilket gør den ideel til et måltid efter princippet om at tømme køleska...

Læs mere

Sprøde pebernødder

21. november 2010

Sprøde pebernødder

Disse sprøde pebernødder uden nødder er lige noget for nøddeallergikeren, men det skal ikke holde os andre tilbage. Den kraftige smag i de peberløse nødder kommer fra kanelen og kardemommen, mens bagepulveret hjælper sprødheden på vej.

Læs mere

Grillet roastbeef

20. november 2010

Grillet roastbeef

Rosarød roastbeef med en smag af grill er en lækker variant af den klassiske grydestegte roastbeef. Eventuelle rester kan du bruge som pålæg på madpakken næste dag. Prøv også at tilsætte 2 tsk tørret ramsløg i marinaden.

Læs mere

Squaghetti

18. november 2010

Squaghetti

Verdens kalorieletteste spaghetti! Squash skåret i fine strimler er et sundt alternativ til den kalorietunge spaghetti, når menuen står på den evigt klassiske spaghetti og kødsovs.

Læs mere

Rødkålssalat

14. november 2010

Rødkålssalat

En alternativ rødkålssalat til julemiddagen med en dejlig duft af kanel. Den kan forberedes dagen i forvejen, og den smager stadig fantastisk dagen derpå.

Læs mere

1||2||3||4||5||6||7||8

Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt.  Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer.  I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.

Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.

Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside.  Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk