Seneste opskrifter

Solsikkemarcipan

22. juni 2011

Solsikkemarcipan

Til alle os, der savner et alternativ til den klassiske marcipan baseret på mandler og sukker. Lader du marcipanen hvile et par dage i køleskabet, bliver solsikkemarcipanen mere sød. Ved særlige lejligheder kan man overtrække kuglerne med ...

Læs mere

Guldkornssalat

22. april 2011

Guldkornssalat

De hele hvedekerner giver denne nemme salat masser af fylde og minder af udseende mest om min barndoms guldkorn. Salaten er dog langt sundere og med en langt højere næringsværdi. Endvidere holder den sig i op til 4 dage i køleskab.

Læs mere

Dampet broccoli

18. marts 2011

Dampet broccoli

Billedet snyder ikke... broccoli er virkelig så grønt og her er opskriften på en lyndampet og sprød udgave, der nænsomt bevarer broccoliens vitaminer og mineraler.

Læs mere

Sunddags pizza

03. februar 2011

Sunddags pizza

Fyldig og cremet pizza med masser af smag og rig mulighed for variation. Server den med en grøn salat eller læg parmaskinke og ruccola over, mens den endnu er rygende varm.

Læs mere

Hjemmelavet tomatpesto

25. januar 2011

Hjemmelavet tomatpesto

En frisk tomatpesto med en fantastisk rød farve, der både kan udrøres i nykogt pasta og smøres på et stykke ristet brød i en ægte italiensk bruschetta stil.

Læs mere

Frikadeller med rødbeder

17. januar 2011

Frikadeller med rødbeder

Med deres karakteristiske farve sætter rødbeder deres helt eget præg på en klassisk frikadelle. Hvis du har en saftpresser så prøv at tilsætte ½ dl rødbedesaft.

Læs mere

Gulerodsrugbrød med øl

16. januar 2011

Gulerodsrugbrød med øl

Et fantastisk kernerugbrød med en let aroma efter øllen. Det er tidskrævende at bage rugbrød, men arbejdsindsatsen er minmal, da størstedelen af tiden er hævning, bagning eller afkøling af brødet. Rugbrød kan fryses, så bag gerne flere på ...

Læs mere

Spicy tomatsuppe med basilikumspesto

09. januar 2011

Spicy tomatsuppe med basilikumspesto

En lynhurtig suppe til at løsne op for luftvejene, når forkølelsen driller. Købes pestoen færdiglavet, kan du altid servere suppe for uventede gæster, idet de øvrige ingredienser er langtidsholdbare basisråvarer. Suppen får en finere konsi...

Læs mere

Karry-risret

29. december 2010

Karry-risret

En hurtig risret, der bringer smagen og duften af Asien ind i dit køkken. Retten kan gøres sødere ved at fordoble mængden af paprika og halvere mængden af ingefær.

Læs mere

Chokoorangekage

19. december 2010

Chokoorangekage

Denne kraftige chokoladekage med et strejf af appelsin giver et fantastisk samspil med en stærk kop kaffe. Du kan også servere kagen som dessert med en kugle god vanilleis.

Læs mere

1||2||3||4||5||6||7||8

Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt.  Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer.  I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.

Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.

Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside.  Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk