Seneste opskrifter

Chili Con Carne

24. juni 2012

Chili Con Carne

Chili con carne findes i mange udgaver og smagsstyrker. Denne udgave er en mild, simpel, nem og sund basis chili con carne lavet med en enkelt af supermarkedernes sædvanlige chilier, men det er jo op til kokken at smage til.

Læs mere

Kartoffelsalat med forårsgrønt

13. juni 2012

Kartoffelsalat
med forårsgrønt

Kartoffelsalat er en dansk klassiker, der hører foråret, sommeren og grillaftenerne til. Denne udgave er proppet med forårsgrøntsager som radisser, forårsløg og nye kartofler - gerne de danske, der fås fra midten af maj. Forårsløgenes stærke sm...

Læs mere

Ristede kerner

20. maj 2012

Ristede kerner

Ristede kerner kan bruges som drys på salat, snack, mellemmåltid, i pesto eller mysli. Den type græskarkerner, solsikkekerner eller andre kerner, der anvendes i opskriften, findes typisk i supermarkedernes bageafdelinger. De holder sig fin...

Læs mere

Dry rub kyllingebryster

14. maj 2012

Dry rub
kyllingebryster

Udnyt supermarkedernes mængderabat og steg hele pakken med kyllingebryster på en gang også selvom du ikke skal bruge det hele lige nu. Gem stykkerne i fryseren til pålæg, frokostsalat eller aftensmad på de travle dage.

Læs mere

Kiwi-smoothie

06. maj 2012

Kiwi-smoothie

Frisk, hurtig og nem smoothie med kiwi og banan. En god måde at starte dagen på, hvis man hurtigt skal af sted til sport og måltidet ikke må ligge tungt i maven. Hvis smoothien er lidt for skarp i smagen tilsættes lidt vanillesukker.

Læs mere

Banankage

18. april 2012

Banankage

Fantastisk nem og luftig banankage med aromatiske krydderier, der giver kagen karakter. Varier kagen med forskelligt pynt, men husk at det "koster" i energiregnskabet: Den viste energi er for kage uden pynt.

Læs mere

Friskpresset gulerodsjuice

15. april 2012

Friskpresset
gulerodsjuice

Mmm... friskpresset juice uden tilsat sukker. Kun saft fra gulerødder, æbler og citron. Dette er en effektiv, nem, enkel og sund måde at rydde op i grøntsagsskuffen på. Mængden af en portion juice afhænger af presserens egenskaber og ingre...

Læs mere

Frikadeller med kylling

08. april 2012

Frikadeller
med kylling

Alle danskere har et ganske særligt forhold til frikadeller, og der er ofte kun en slags af en bestemt kok, der duer. Når det så er sagt, så nyder jeg, at der er så mange muligheder for at variere frikadellen. Her har du for eksempel en bi...

Læs mere

Bærsmoothie

26. marts 2012

Bærsmoothie

En fyldig, nem, sund og enkel smoothie baseret på sommerens søde bær, der er klar på 5 min! Supermarkedernes frosne bær er et godt alternativ. Sød evt. smoothien med en knivspids vanillesukker, hvis bærrene skulle være for sure.

Læs mere

Lasagne med et twist

29. januar 2012

Lasagne med et twist

En frisk lasagne med mexikanske træk i form af de søde majs og den stærke cayennepeber. Gulerødder og citronsaft giver lasagnen en lethed, som man normalt ikke forbinder med en denne italienske klassiker.

Læs mere

1||2||3||4||5||6||7||8

Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt.  Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer.  I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.

Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.

Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside.  Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk