Kategori: Hovedret

Lasagne med et twist

29. januar 2012

Lasagne med et twist

En frisk lasagne med mexikanske træk i form af de søde majs og den stærke cayennepeber. Gulerødder og citronsaft giver lasagnen en lethed, som man normalt ikke forbinder med en denne italienske klassiker.

Læs mere

Rodfrugtmos

24. januar 2012

Rodfrugtmos

Rodfrugter som persillerødder, pastinakker og selleri er en simpel måde at peppe en klassik kartoffelmos op på. Hvis du forsøger dig med pastinakker og selleri i stedet, så pas på at smagen ikke kommer til at dominere hele retten. El...

Læs mere

Gryderet med svinemørbrad

02. oktober 2011

Gryderet med svinemørbrad

Gryderetter er en klassiker i de kolde måneder, og her er en nem og mild gryderet med svinemørbrad. Retten er proppet med en masse grøntsager, hvilket kun er et plus i forhold til vitaminer og mineraler. Enhver form for rodfrugtmos passer ...

Læs mere

Lasagne med squash

25. september 2011

Lasagne med squash

En klassisk mild og nem lasagne med ostesauce og kødsauce, som er ekstra fyldig takket være en revet squash. Der er nok til fire sultne voksne, og retten kan strækkes til seks portioner, hvis man vælger en lidt fyldig salat som tilbehør. L...

Læs mere

Chiliorange and

26. juni 2011

Chiliorange and

Et par nemme grillede andebryster krydret med appelsinens sødme og chiliens kraft. En dejlig ret til alle årstider.

Læs mere

Guldkornssalat

22. april 2011

Guldkornssalat

De hele hvedekerner giver denne nemme salat masser af fylde og minder af udseende mest om min barndoms guldkorn. Salaten er dog langt sundere og med en langt højere næringsværdi. Endvidere holder den sig i op til 4 dage i køleskab.

Læs mere

Dampet broccoli

18. marts 2011

Dampet broccoli

Billedet snyder ikke... broccoli er virkelig så grønt og her er opskriften på en lyndampet og sprød udgave, der nænsomt bevarer broccoliens vitaminer og mineraler.

Læs mere

Sunddags pizza

03. februar 2011

Sunddags pizza

Fyldig og cremet pizza med masser af smag og rig mulighed for variation. Server den med en grøn salat eller læg parmaskinke og ruccola over, mens den endnu er rygende varm.

Læs mere

Hjemmelavet tomatpesto

25. januar 2011

Hjemmelavet tomatpesto

En frisk tomatpesto med en fantastisk rød farve, der både kan udrøres i nykogt pasta og smøres på et stykke ristet brød i en ægte italiensk bruschetta stil.

Læs mere

Frikadeller med rødbeder

17. januar 2011

Frikadeller med rødbeder

Med deres karakteristiske farve sætter rødbeder deres helt eget præg på en klassisk frikadelle. Hvis du har en saftpresser så prøv at tilsætte ½ dl rødbedesaft.

Læs mere

Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt.  Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer.  I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.

Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.

Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside.  Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk