Seneste opskrifter

Softkernerugbørd

17. februar 2013

Softkernerugbørd

Sundt, nemt og saftigt rugbrød med masser af bløde kerner. Hvis du pakker rugbrødet ind i et viskestykke, inden du lægger det i en plastiskpose, holder brødet sig frisk i en uge. Maltmelet giver både smag og farve, men det kan udelades, hvis du...

Læs mere

Svamperisotto

03. januar 2013

Svamperisotto

En cremet og kraftig risotto, der passer fint til kalvekød og oksekød sammen med en let salat. Jeg gemte bouillonen fra en grydesteg og brugte den, men købebouillon (terning, pulver eller flydende) kan også bruges. Prøv at bruge smørstegte aspa...

Læs mere

Avocadodip

16. december 2012

Avocadodip

En cremet, let krydret dip til chili con carne, chips, knækbrød, grissini eller som det cremede element i sandwich og burgere. Værsgo og spis.

Læs mere

Fuldkornsmuffins med appelsin

09. december 2012

Fuldkornsmuffins
med appelsin

Mmm.... disse fuldkornsmuffins bliver bagt på ugentlig basis i sunddags køkken for tiden. Chokoladen i de grove muffins hæver blodsukkeret her og nu, mens fuldkorn og havregryn giver mæthed og sørger for, at blodsukkeret ikke bare falder e...

Læs mere

Ovnbagt æggekage med porrer

04. december 2012

Ovnbagt æggekage
med porrer

Som at få den bedste del af en porretærte i hver eneste mundfuld: Nemlig fyldet. Jeg deler tit resterne af denne portion i mindre stykker og tager dem med på madpakken de næste dage.

Læs mere

Pandekager

13. november 2012

Pandekager

Mmm.... pandekager. Pandekager vil altid have en stor plads i Sunddags køkken. De laves ofte, i alle afskygninger og til alle typer af måltider. At lave pandekager kan være en lang proces, men jeg kan anbefale at tage læsestof med, så man ...

Læs mere

Salat med spidskål, æble og rosiner

08. november 2012

Salat med spidskål,
æble og rosiner

Saftig og sprød salat med spidskål, æbler og rosiner. Et oplagt alternativ den klassiske råkost med gulerødder og således perfekt tilbehør til frikadeller og rødspættefiletter.

Læs mere

Grillede hakkebøffer

04. september 2012

Grillede hakkebøffer

Nemme, saftige hakkebøffer hele året rundt med et ekstra pift fra grillen. Med få basisingredienser kan klassiske hakkedrenge friskes op til velsmagende bøffer. Hvis du skal grille til en stor fest, er det en fordel at udelade æggene, hvis genn...

Læs mere

Gulerods<wbr>smoothie

08. juli 2012

Gulerodssmoothie

En fyldig, hurtig og sund smoothie med en flot orange farve. Smoothies med grøntsager er en måde at sætte sit daglige indtag af frugt og grøntsager op på. Smoothien gøres mere flydende med vand og isterninger.

Læs mere

Sprød salat med blomkål

03. juli 2012

Sprød salat med blomkål

En nem, sund og sprød salat baseret på danske grøntsager. Den findelte blomkål er som let udgave af cous cous, mens radisserne, agurken og forårsløgene sætter kulør på menuens grønne indslag. Blomkålssalaten er en al...

Læs mere

1||2||3||4||5||6||7||8

Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt.  Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer.  I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.

Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.

Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside.  Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk