Seneste opskrifter

Græskarboller med squash

06. september 2013

Græskarboller med squash

Lette, luftige, grove græskarboller med masser af saft og kraft fra surdejen, æltningen og den lange hævetid. Hvis du er i tidsnød, kan du erstatte surdejen med ca. 2 dl surmælksprodukt (A38, ymer eller lignende) og evt. give kernerne et ...

Læs mere

Omeletter

20. juli 2013

Omeletter

Morgenmad, frokost eller aftensmad. Omeletten dækker med sin overflod af variationsmuligheder alle dagens måltider. Den angivne energi er kun for æggemassen.

Læs mere

Knækbrød med rugmel og kerner

14. juli 2013

Knækbrød med rugmel og kerner

Jeg er fuldstændig bidt af dette hjemmelavede knækbrød. Vi har altid et henkogningsglas (2l) med knækbrød stående - så længe den varer. Den bitre rug kombineret med de knassende kerner, den let salte smag og de karseagtige nigellafrø. Mmm... pe...

Læs mere

Grillet laks - butterfly

29. juni 2013

Grillet laks - butterfly

Min fiskehandler kalder udskæringen butterfly. Jeg synes, det ligner en fisk udskåret som fisk. Ikke alene er udskæringen enormt dekorativ, laksen bliver også nok over det hele samtidig.

Læs mere

Grove gulerodsboller

16. juni 2013

Grove gulerodsboller

Her en opskrift på grove gulerodsboller med havreklid, så mæthedsfornemmelsen er helt i top. Et perfekt alternativ til de helt hvide kardemommeboller, der ofte bruges som fødselsdagsboller. Brug bollerne som mellemmåltid, som sandw...

Læs mere

Appelsinsalat

16. juni 2013

Appelsinsalat

Frisk, sund og nem frugtsalat med appelsiner. Salaten kan bruges både som frisk tilbehør til en god bøf eller andestegen, eller som mellemmåltid og snack.

Læs mere

Kagecreme

11. juni 2013

Kagecreme

Hjemmelavet kagecreme med vanillesmag. Nemt, billigt og enkelt. Vanillestangen kan erstattes af vanillesukker, og det gør kun den hjemmelavede creme billigere.

Læs mere

Rød smoothie

15. april 2013

Rød smoothie

Med denne dybrøde smoothie kan du starte dagen med frugt og grønt. Smoothien er så tyk som yoghurt og kan med fordel nydes med müsli på toppen. Hvis du vil have en mere flydende smoothie, så put kun en banan i. Der er flere tricks på Læs mere

Smoothie med spinat

24. marts 2013

Smoothie med spinat

Med denne grønne smoothie kan du starte dagen med masser af frugt og grønt. Smoothien er så tyk som drikkeyoghurt og kan med fordel nydes med müsli på toppen. 

Læs mere

Chicken tikka masala

18. februar 2013

Chicken tikka masala

Chicken tikka masala er en cremet, krydret og orangefarvet kyllingeret. Når jeg nu er i gang, laver jeg en stor portion. Vi spiser ikke det hele på en gang, men det betyder, at jeg ikke skal i køkkenet dagen efter. Broccolien kan godt blive lid...

Læs mere

Prev
1||2||3||4||5||6||7||8

Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt.  Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer.  I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.

Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.

Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside.  Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk