16. juni 2013
Appelsinsalat
Frisk, sund og nem frugtsalat med appelsiner. Salaten kan bruges både som frisk tilbehør til en god bøf eller andestegen, eller som mellemmåltid og snack.
Frisk, sund og nem frugtsalat med appelsiner. Salaten kan bruges både som frisk tilbehør til en god bøf eller andestegen, eller som mellemmåltid og snack.
En cremet, let krydret dip til chili con carne, chips, knækbrød, grissini eller som det cremede element i sandwich og burgere. Værsgo og spis.
Saftig og sprød salat med spidskål, æbler og rosiner. Et oplagt alternativ den klassiske råkost med gulerødder og således perfekt tilbehør til frikadeller og rødspættefiletter.
En nem, sund og sprød salat baseret på danske grøntsager. Den findelte blomkål er som let udgave af cous cous, mens radisserne, agurken og forårsløgene sætter kulør på menuens grønne indslag. Blomkålssalaten er en al...
Kartoffelsalat er en dansk klassiker, der hører foråret, sommeren og grillaftenerne til. Denne udgave er proppet med forårsgrøntsager som radisser, forårsløg og nye kartofler - gerne de danske, der fås fra midten af maj. Forårsløgenes stærke sm...
De hele hvedekerner giver denne nemme salat masser af fylde og minder af udseende mest om min barndoms guldkorn. Salaten er dog langt sundere og med en langt højere næringsværdi. Endvidere holder den sig i op til 4 dage i køleskab.
En alternativ rødkålssalat til julemiddagen med en dejlig duft af kanel. Den kan forberedes dagen i forvejen, og den smager stadig fantastisk dagen derpå.
Klassisk tomatsalat med agurk, rødløg og en simpel dressing af olivenolie. Serveres til f.eks. fisk, frikadeller eller steg.
Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt. Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer. I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.
Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.
Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside. Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.