29. juni 2013
Grillet laks - butterfly
Min fiskehandler kalder udskæringen butterfly. Jeg synes, det ligner en fisk udskåret som fisk. Ikke alene er udskæringen enormt dekorativ, laksen bliver også nok over det hele samtidig.
Min fiskehandler kalder udskæringen butterfly. Jeg synes, det ligner en fisk udskåret som fisk. Ikke alene er udskæringen enormt dekorativ, laksen bliver også nok over det hele samtidig.
Nemme, saftige hakkebøffer hele året rundt med et ekstra pift fra grillen. Med få basisingredienser kan klassiske hakkedrenge friskes op til velsmagende bøffer. Hvis du skal grille til en stor fest, er det en fordel at udelade æggene, hvis genn...
Nem og sprød æbletærte med en fantstisk aroma fra kanel, kardemomme, nelliker og muskatnød. Æbletærten kan forberedes nogle timer i forvejen og opbevares i køleskabet, inden den skal på grillen. Server tærten med en kugle vanilleis, mens den st...
Et par nemme grillede andebryster krydret med appelsinens sødme og chiliens kraft. En dejlig ret til alle årstider.
Rosarød roastbeef med en smag af grill er en lækker variant af den klassiske grydestegte roastbeef. Eventuelle rester kan du bruge som pålæg på madpakken næste dag. Prøv også at tilsætte 2 tsk tørret ramsløg i marinaden.
Fantastisk, nem, hurtig og velsmagende and, der kan tilberedes både på grillen og i ovnen, til f.eks. Mortens aften og/eller Juleaften. Server retten med en ikke for kraftig rødvin. Vær opmærksom på at kalorieindholdet stiger meget, hvis m...
Cuvettesteg med en fedtkant så sprød som flæskesvær... Haps.... Opskriften kan også bruges til culottesteg.
Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt. Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer. I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.
Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.
Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside. Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.