20. juli 2013
Omeletter
Morgenmad, frokost eller aftensmad. Omeletten dækker med sin overflod af variationsmuligheder alle dagens måltider. Den angivne energi er kun for æggemassen.
Morgenmad, frokost eller aftensmad. Omeletten dækker med sin overflod af variationsmuligheder alle dagens måltider. Den angivne energi er kun for æggemassen.
En cremet, let krydret dip til chili con carne, chips, knækbrød, grissini eller som det cremede element i sandwich og burgere. Værsgo og spis.
Som at få den bedste del af en porretærte i hver eneste mundfuld: Nemlig fyldet. Jeg deler tit resterne af denne portion i mindre stykker og tager dem med på madpakken de næste dage.
Kartoffelsalat er en dansk klassiker, der hører foråret, sommeren og grillaftenerne til. Denne udgave er proppet med forårsgrøntsager som radisser, forårsløg og nye kartofler - gerne de danske, der fås fra midten af maj. Forårsløgenes stærke sm...
Udnyt supermarkedernes mængderabat og steg hele pakken med kyllingebryster på en gang også selvom du ikke skal bruge det hele lige nu. Gem stykkerne i fryseren til pålæg, frokostsalat eller aftensmad på de travle dage.
Inspirationen til disse er æggewraps er kommet fra USA's tunge morgenbord. De er nemme at lave, smager fantastisk, mætter længe og der er masser af variationsmuligheder. En portion giver 500kcal, men du kan skrue antallet af kalorier ned v...
Fyldig og cremet pizza med masser af smag og rig mulighed for variation. Server den med en grøn salat eller læg parmaskinke og ruccola over, mens den endnu er rygende varm.
En hurtig risret, der bringer smagen og duften af Asien ind i dit køkken. Retten kan gøres sødere ved at fordoble mængden af paprika og halvere mængden af ingefær.
Risotto er en italiensk risret, der ofte serveres som forret eller tilbehør. Risene koges i bouillon og evt. lidt hvidvin. Denne risotto er en cremet og forårsgrøn udgave med en mild ostesmag.
Hurtig, nem og velsmagende vinterret som afslutning på en travl dag. Timian og rosmarin er fantastisk til de lynstegte grønsager, mens honningen og citronen bringer sødme og friskhed ind i retten.
Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt. Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer. I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.
Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.
Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside. Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.