29. juni 2013
Grillet laks - butterfly
Min fiskehandler kalder udskæringen butterfly. Jeg synes, det ligner en fisk udskåret som fisk. Ikke alene er udskæringen enormt dekorativ, laksen bliver også nok over det hele samtidig.
Min fiskehandler kalder udskæringen butterfly. Jeg synes, det ligner en fisk udskåret som fisk. Ikke alene er udskæringen enormt dekorativ, laksen bliver også nok over det hele samtidig.
Paprikaens sødme står godt til ingefærens skarpe smag i disse nemme og billige fiskefrikadeller. Efter min mening fås den bedste fiskefars hos fiskehandleren og det til den fornuftige pris af ca. 25kr. pr. halvkilo.
På en travl dag er hurtig sund mad en mangelvare, men her er en af dem. Husk at retten ikke bliver bedre end kvaliteten af de råvarer du køber...
Sunddag leverer sunde og gode opskrifter på retter, der er relativt lette at tilberede også for nybegynderen i et køkken. Vi har et særligt stort fokus på at bruge årstidens råvarer, der gør at prisen på vores retter kan holdes på et lavt niveau året rundt. Det gør også, at kosten bliver mere alsidigt og at man ikke kører fast i de samme rutiner, når man følger og bruger årstidens råvarer. I Danmark er vi så heldige at vi har 4 skiftende årstider og det skal udnytte og sætte pris på.
Sunddag.dk bliver løbende opdateret med nye spændende madopskrifter fra vores eget køkken. Opskrifterne bliver kun lagt på denne side, hvis vi selv kan lide dem og finder dem anvendelige for andre at prøve. Det er således udelukkende et udtryk for vores egne favoritter, men vi har en bred smag, så mon ikke der er lidt for alle på vores opskriftsside.
Du er meget velkommen til at sende madredaktøren en mail, hvis du har en rigtig god opskrift som du mener vi bør prøve og evt. lægge på denne hjemmeside. Du skal selvfølgelig have ophavsretten til opskriften og ikke blot have kopieret den fra et ugeblad eller lignende, for ellers kan vi ikke udgive den.