Resort med sport

17. maj 2012

Aktiv ferie på Playitas

Playitas - legeø? Måske, men i hvert fald lige noget for én med krudt i en vis legemesdel. Så vi tog afsted en uge i slutningen af april til starten af maj. Her er noget for alle uanset niveau, alder eller ambitioner: Et sportsmekka med halvpension og en behalgelig temperatur. Det var hverken for varmt til at træne eller for koldt til at ligge ved poolen, men solen kunne godt have skinnet lidt mere efter min smag. De 3 sidste dage begyndte så lovende, men så blev det overskyet og blæsende resten af dagen. På hjemvejen fik vi dog at vide, at vejret havde været atypisk. Uanset hvad skal det ikke holde mig væk en anden gang.

Vi lejede et par virkelig gode cykler i en uge. Husk lige de bløde cykelbukser, for sadlerne var vanvittig hårde at sidde på. Det gav nogle gode ture rundt på øen. Hvis du kun lejer cykler for en dag, så snyd ikke dig selv for en tur op til fyrtårnet (følg vejen om bag bjerget lidt længere ude af "hovedvejen"). Du kan finde mere om alle de motionsformer og sportsgrene, de tilbyder på deres hjemmeside

Halvpensionen var fuld valuta for pengene. Der var lige fra den energiberegnede sportssalat til grillkylling med friturestegete pommes frites. Alt sammen i rigelige mængder. Hvis man vil undgå at løbe sur i en uge med buffet, så drop "lidt af det hele"-taktikken. Vælg ud og se dig for, hvis du følger en bestemt diæt. Eksempelvis presser de smoothies og steger bøfferne og lignende i buffeten, så man har mulighed for at se råvarerne. Slutteligt er der ingen, der har sagt, at du skal gøre brug af buffeten hver dag.

 

Skriv en kommentar

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk