18. november 2012

Hurtigt på skiferie

Sommer eller vinter. Forår eller efterår. Jeg elsker aktiv ferie! Bare ikke turen derned.  Den mest benyttede aktive ferieform i Danmark er skiferie, men vores land er i bedste fald bygget til langrend og ikke til at suse ned af løjperne.

Danmark har ingen bjerge, og bakkerne er for korte, så vi tager udenlands: Til Alperne. Der er bare 1400 km derned! Det er minimum 12 timer i bil eller bus, og så er kø, sne og andre trafikale forhold ikke medregnet. Ej heller kroppens fysiske velbefindende: Totalt stiv i alle led, forkramplede muskler, koffeinhøj, måske sukkerhøj og alligevel træt. Det er ikke måden at starte en velfortjent skiferie på.

Men i år har jeg løsningen: Norwegian. De flyver til tre lokationer i alpeområdet (Geneve, Grenoble og Salzburg) for 299 kr for en enkeltbillet, og det tager kun 2 timer! Så lejer vi en bil, kører til et af de mange populære og skønne skidestinationer nær Geneve og ankommer friske, afslappede og veludhvilede, klar til en aktiv skiferie i sneen

Norwegian

Skriv en kommentar

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk