02. november 2010

Velkommen til sunddag

Velkommen til sunddag.dk's blog

Så er sunddag.dk lagt ud på nettet til glæde for alle, der ønsker en sund hverdag ligesom jeg selv. Her på bloggen vil der være anmeldelser af sportsgrene og foredrag, ekstra information om opskrifterne på de sunde retter, diverse råvarer eller tilberedningsteknikker og meget mere.

At lave sund mad og dyrke sport er to ting, jeg prioriterer højt. For mig, er det det kick i hverdagen, der kan redde en dårlig dag og gøre en god dag fantastisk. Derfor læser og afprøver jeg mange retter og sportsgrene for at finde dem, der får min hverdag til at fungere optimalt. Det er denne viden og disse erfaringer, jeg ønsker at dele med dig gennem sunddag.dk.

God læselyst.

Med venlig hilsen
Mai-Britt

Skriv en kommentar

Grønnegade 93, 1. sal
8000 Århus C

Tlf. (+45) 7023 6635
Mail: info at sunddag dot dk